undefined

Workshops & trainingen

undefined

De mens en maatschappij zijn altijd in ontwikkeling en in beweging. Dit vraagt van jou om mee te bewegen, groeien en ontwikkelen. Om te helpen met deze groei hebben wij bij WellMinded B.V. verschillende interactieve en creatieve trainingen ontwikkeld die worden aangeboden vanuit WellTrained. Met onze trainingen en workshops leren we je onder andere meer over trauma’s binnen organisaties, verandering en complexe samenwerking.Groepsaanbod: Samen kom je verder


Samen behaal je resultaten die je alleen nooit zou kunnen halen. Voor een duurzame transformatie helpt het dat iedereen binnen een systeem deze verandering ervaart. Zo kun je ook altijd leunen op en steun vinden bij anderen als je het zelf lastig vindt.

Vanuit deze gedachte hebben wij vanuit WellTrained nu ook een groepsaanbod. Tijdens deze groepsmomenten kom je samen met een groep waarin telkens een ander thema van zelfzorg centraal staat. Hierbij kun je denken aan opstellingsdagen (linken naar pagina met opstellingsdagen), maar ook aan samen leren over de invloed van voeding op je lichaam en geest, meditatie, yogasessies en dagretraites.

Over onze trainingen

Al onze trainingen vinden plaats in een inspirerende leerruimte in Den Hout. Bij onze trainingen zijn maximaal 14 deelnemers aanwezig. Hierdoor zijn het altijd kleine groepen en is er veel ruimte voor persoonlijke uitleg.Zelf een training aanbieden?


Wil je een training vanuit je eigen organisatie incompany aanbieden?

Neem dan contact met ons op om maatwerk mogelijkheden te bespreken.

De trainingen zijn meerdere dagen op een vastgestelde data.

undefined

W

W

undefined

We vinden het bij WellMinded belangrijk om transparant te zijn. Daarom vind je hier alle tarieven van ons aanbod. Mocht je een behandeling op maat willen of een incompany training of workshop, neem dan contact met ons op. Dan delen we, op basis van de uitvraag, graag de tarieven.

Lees meer!

Contact ons!

WellMinded B.V. verbind daar waar het nodig is.