Individuele therapie

undefined

Iedereen kent wel eens een periode of situatie waarin je het even niet meer weet. De volgende stap of oplossing zijn niet zo vanzelfsprekend en daarvoor zijn wij er om je verder te helpen. Vanuit WellMinded kunnen we je helpen met verschillende soorten begeleiding voor je persoonlijke groei.

Reisplan

Persoonlijke ontwikkeling is een reis. Een reis waarbij je gaandeweg je rugzak vult met nieuwe kennis, ervaringen en inzichten. Ook is het goed om af en toe in de rugzak te kijken wat daar inzit. Dient het je nog? Of mag je dit achterlaten?

Tijdens deze reis begeleiden we je graag. Onze deskundigen hebben brede kennis en ervaring die ze graag als reisgids voor jou inzetten. Graag maken we met jou een reisplan en reizen een stukje met je mee totdat je voldoende in je rugzak hebt om je reis zelf verder te vervolgen.

Wij bieden individuele therapie op maat vanuit een holistisch perspectief.

Dit betekent dat we je heel breed, en tegelijk specialistisch, kunnen helpen met werken aan je persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei. Samen met jou kijken we waar je behoefte aan hebt en hoe we het best aan de slag kunnen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gesprekken met een psycholoog of transformatiecoach en therapeut. Maar ook lichaamsgerichte therapie zoals ademwerk (ademcoaching) of Mindful Yin Yoga behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden we als onderdeel van een traject ook EMDR-therapie aan voor traumaverwerking en systemisch werken met bijvoorbeeld opstellingen voor het verkennen van je (familie)systeem en het achterhalen van je patronen en overtuigingen. Heb je meer behoefte aan concreet voedingsadvies, bewegingsadvies of biofeedback, ook dan kun je bij ons terecht voor deskundig advies.

Geen zorgen, onze specialisten kijken naar wat jij nodig hebt zodat jij weer kunt stralen.


undefined

De kosten voor onze Individuele therapie zijn €105,- per uur (inclusief btw).
Het is goed om te weten dat onze ondersteuning niet wordt vergoed vanuit de basisverzekering, omdat wij niet zijn aangesloten bij de zorgverzekeringen. Om te weten wat dit voor jou betekent, zou je contact op kunnen nemen met je zorgverzekering.  

Wij zijn er van overtuigd dat als klachten op tijd worden aangepakt, grote problemen en zorgkosten kunnen worden voorkomen. We zien onze diensten daarom als een investering in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling.

Het is mogelijk om te kijken of de kosten bij de belastingdienst op te geven zijn. Dit kan zelfs financieel aantrekkelijker zijn dan vergoeding via de verzekerde zorg. Onze diensten kunnen vallen onder specifieke zorgkosten als er sprake is van een verwijsbrief door een huisarts. Deze verwijzing moet dan zijn op basis van ‘psychisch lijden’. Je kunt dit bij een boekhouder of accountant controleren of door te bellen met de belastingdienst om te kijken of in jouw situatie de kosten fiscaal aftrekbaar zijn. 

undefined