undefined

Individuele therapie

undefined

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Jij als individu bent belangrijk. Omdat je bent wie je bent en daarmee bijdraagt aan een organisatie en het geheel. Daarom vinden wij bij WellMinded het belangrijk om jou de aandacht te geven die nodig is. Dit doen we door jou te helpen met je persoonlijke groei zodat jij als mens je volle potentieel kunt benutten. We bieden verschillende diensten en ondersteuning aan om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw vraag. Twijfel je? Dan helpen we je graag verder als je contact opneemt.

Individuele therapie

Iedereen kent wel eens een periode of situatie waarin je het even niet meer weet.
De volgende stap of oplossing zijn niet zo vanzelfsprekend en daarvoor zijn wij er om je verder te helpen.
Vanuit WellMinded kunnen we je helpen met verschillende soorten therapie voor je persoonlijke groei.

Lees meer

Lichaamswerk

Jouw lichaam is gebouwd met de bouwstenen van je vader en moeder. Net als hun leven weer is gebouwd met de bouwstenen van hun ouders. Deze bouwstenen bestaan uit genetisch materiaal wat wordt overgedragen, zoals de kleur van je ogen, je lengte, of haarkleur. Ook worden er persoonlijke eigenschappen doorgegeven. Hoe je opgroeit en de ervaringen die je daarbij opdoet, bepalen samen met de bouwstenen hoe je je als mens vormt. Dat betekent dat je lichaam alle informatie bezit van jouw eigen ervaringen en de ervaringen van de velen generaties voor jou. Bij een systemische lichaamsopstelling verkennen we samen wat de invloed van dit systeem is op jou, jouw lichaam en hoe dit met elkaar verbonden is.

Lees meer

Biofeedback

Biofeedback is een manier om lichaamssignalen te meten. Denk bijvoorbeeld aan ademhaling, hartslag, spierspanning, handtemperatuur en handvochtigheid.
Door deze lichaamssignalen te meten en deze af te zetten tegen de normaalwaarden, wordt het zichtbaar of er een teveel aan spanning is. Daarnaast wordt zichtbaar of de reactie op stress adequaat is en hoe het herstel er na een stressreactie uitziet. Door deze inzichten leer je hoe jouw lichaam dagelijks reageert op stress of spanningen en leer je de eerste, kleine signalen herkennen. Zo kun je beter aansluiten bij de behoefte van je lichaam en effectiever ontspannen.

Lees meer

WellMinded heeft een uitgebreid aanbod voor bedrijven en particulieren op het gebied van ontwikkeling. Dit doen we vanuit een holistisch perspectief waarbij we op een lichamelijke(fysiek), psychologische (persoonlijke), emotionele, sociale en spirituele manier kijken naar de mens. Deze onderdelen zijn allen belangrijk omdat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. We bieden ondersteuning aan mensen die iets meer nodig hebben, maar waarvan de behandeling niet perse door de tweedelijnszorg opgepakt hoeft te worden. Wij bieden complementaire anderhalvelijnszorg waarmee we lange en onnodige wachttijden voor mensen voorkomen.

Lees meer!

We vinden het bij WellMinded belangrijk om transparant te zijn. Daarom vind je hier alle tarieven van ons aanbod. Mocht je een behandeling op maat willen of een incompany training of workshop, neem dan contact met ons op. Dan delen we, op basis van de uitvraag, graag de tarieven.

Lees meer!

ERVARINGEN

 • ★★★★★

  Wat een heerlijke Yoga meditatie was het met Cornelis! Heel uitgebreide sessie, hij is super professioneel. Ik heb in weken niet zo lekker geslapen. Echt een aanrader!!

  ~ Eva Schweizer ~

 • ★★★★☆

  De meditatie was een zonnige start van mijn dag.
  Hele fijne oefeningen die me dichter bij mezelf brengen.

  ~ Anoniem ~

 • ★★★★★

  Bij binnenkomst voelt het gelijk warm en ontspannen. De meditatielsessie was erg rustgevend, ontspannend en een erg fijn begin van de dag. Een mooie plek om even de tijd te nemen voor jezelf en te verbinden met anderen.

  ~ Katie ~

 • ★★★★★

  Rust, begrip, een warm welkom en heerlijke Yin yoga in huiselijke sfeer, met sfeervolle elementen en rustgevende oefeningen.

  ~ Anoniem ~

 • ★★★★★

  We werden door Cornelis hartelijk ontvangen. Ik vond de ruimte verrassend mooi en rustgevend. Wat een schitterende ruimte.
  We hebben met z’n drieën een verdiepend gesprek gehad en elkaar nog beter leren kennen. Heel fijn.

  ~ Tineke ~

 • ★★★★★

  Een Yin Yoga sessie van Cornelis is mindfulness, meditatie en yoga tegelijkertijd. En dat in een mooie rustgevende omgeving!
  Heerlijk!!

  ~ Ellen ~

 • ★★★★★

  De rust die Masja bracht tijdens een opstelling gaf me een veilig gevoel

  ~ Coache ~

 • ★★★★★

  Je weet enorm veel en brengt dit goed over. Ik ging enthousiast naar huis!

  ~ Deelnemer training ~

 • ★★★★★

  We zijn tevreden over het resultaat! Voor de organisatie en specifiek ook voor de zorgbemiddelaars is het een waardevol project geweest.

  ~ Asendo ~

 • ★★★★★

  Vanavond mijn eerste kennismaking gehad met Masja, Marieke, Cornelis, Mindful Yin Yoga en dit prachtige centrum.
  Heel bijzonder en warm nest en een liefdevolle benadering.
  Een bijzondere en prettige ontmoeting die voor herhaling vatbaar is.

  ~ Eugene ~

 • ★★★★★

  Een hele positieve eerste kennismaking met Mindful Yin Yoga. De begeleiding was professioneel en de locatie echt prachtig. Tijdens de sessie is het vooral ontspannend en prettig. Het effect voelde ik de dag erna. Toen voelde ik dat er echt iets was gebeurd. Ik ga dit zeker vaker doen.

  ~ Carlijn ~

 • ★★★★★

  Rust, empathie, ruimte en tijd krijgen om te ervaren. Bij binnenkomst was er al een oase aan rust en warmte. De locatie is prachtig en de ontvangst door Marieke en Cornelis verwelkomend. De begeleiding tijdens de Mindful Yin Yoga was vakkundig, open en helder. Je krijgt alle ruimte om jouw houding te vinden en op jouw manier te voelen en te ontdekken. Een magische plek met bijzondere mensen. Hartelijk dank voor deze ervaring en zeker tot ziens!
  Een aanrader dus als je nog twijfelt om hier naartoe te gaan.

  ~ Anoniem ~