undefined

Het team

undefined

Bij WellMinded vinden we het van belang dat alle collega’s een gevulde rugzak met ervaring en kennis met zich meebrengen.

Al onze medewerkers zijn één voor één gespecialiseerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling, teamcoaching, psychologie, mentale en fysieke gezondheid, transformatie, systemisch werk en lichaamswerk. We onderscheiden ons daarmee als dé soft skills expert van Nederland.

Het team van WellMinded staat klaar om samen met jou, je team of je organisatie mee te denken en te begeleiden. Dit doen we vanuit WellMinded, WellTrained en WellManaged met onze ondersteuning voor individuen en teams, advies voor organisaties en onze trainingen en workshops.

Binnen ons team hebben we de volgende specialisten:

  • Verpleegkundige
  • Psycholoog
  • Pedagoog
  • Yogadocent
  • Biofeedbacktherapeut
  • Familie- en organisatieopsteller
  • Verandermanager
  • ACT-therapeut
  • Voedingsdeskundige

Wil je ons beter leren kennen? We stellen ons graag aan je voor!

Het team

Masja Slor

Directeur / bestuurder

Ik ben ervan overtuigd dat de intentie van de ander altijd zuiver is en stel een oordeel zo lang mogelijk uit.

Welkom! Mijn naam is Masja Slor en ben werkzaam als directeur van WellMinded b.v., en onder andere inzetbaar als adviseur, trainer en psycholoog. Ik ben vanwege mijn zijn en opgroeisituatie altijd nieuwsgierig geweest naar waarom iemand doet wat “ie” doet. Deze nieuwsgierigheid heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels veel ervaring heb opgedaan en verschillende diploma’s heb behaald om de mens, teams en organisaties beter te begrijpen.

Ik ben ervan overtuigd dat de intentie van de ander altijd zuiver is en stel een oordeel zo lang mogelijk uit. Het kan best zijn dat het zichtbare gedrag echter negatief bijdraagt aan een situatie en iemand daar last van ervaart. Ik vind het daarom belangrijk om altijd goed te luisteren naar dat wat wel en niet gezegd wordt. Zo kan er ruimte ontstaan voor het echte gesprek en kunnen we samen afdalen naar daar waar het echt over gaat. Daar, vanaf die plek kan iets moois ontstaan. Wil jij met mij verbinden?

Cornelis van dijk

Cornelis van dijk

Mindful Yin Yoga teacher

Waar mijn passie ligt is om andere mensen en bedrijven te helpen zich te ontwikkelen waarbij ik sterk geloof in synergie, creativiteit en de kracht die al aanwezig is.

Mijn naam is Cornelis en voel me vooral gewoon mens. Daarnaast wordt de student in mij er altijd blij van om nieuwe dingen te leren, uit te proberen en te ervaren – ze te integreren en toe te voegen aan wat ik denk al te begrijpen. Zowel die kennis als ervaring deel ik graag met andere mensen, of dat nu als yogadocent is of binnen bedrijven. Waar mijn passie ligt is om andere mensen en bedrijven te helpen zich te ontwikkelen waarbij ik sterk geloof in synergie, creativiteit en de kracht die al aanwezig is. Daarnaast mogen muziek (luisteren en maken) en zelf yoga beoefenen zeker niet ontbreken.

Marieke van den Elshout

Virtual / Visueel Assistent

Hoe mooi is het als mensen hun leven zo kunnen gaan vormgeven naar dat wat hen blij en gelukkig maakt en hun talenten mogen ontdekken!

Mijn naam is Marieke. Ik vind het heerlijk om WellMinded achter de schermen te ontzorgen met dat wat er nodig is in creatie, content & ontwikkeling, door te voelen, meedenken en doen. Hoe mooi is het als mensen hun leven zo kunnen gaan vormgeven naar dat wat hen blij en gelukkig maakt en hun talenten mogen ontdekken, hun balans kunnen (her)vinden door te ontwikkelen en daar naartoe gaan waar het in de kern echt om draait. Het is een passie deze missie te ondersteunen en samen uit te dragen.

Contact ons!

WellMinded B.V. verbind daar waar het nodig is.