undefined

Bedrijfsadvies & ontwikkeling

undefined

Ben jij met jouw bedrijf op zoek naar een nieuwe richting? Lopen jullie vast bij een project, reorganisatie of samenwerking? Hebben jullie behoefte aan optimalisering van jullie processen? Of vraag je je af wat je als werkgever voor het welzijn van de medewerkers kunt betekenen? Dan ben je op de juiste plek bij WellManaged.

WellManaged is een ervaren soft skills expert op het gebied van ontwikkelen voor organisaties binnen het maatschappelijk domein. Met onze ervaring kunnen we op een creatieve en innoverende manier voor beweging zorgen als je vastzit.

Juist waar tegenstrijdige belangen, weerstand en wantrouwen heerst, weten we weer verbinding te creëren en medewerkers en teams samen te brengen binnen organisaties. Hierbij werken we vanuit het hele systeem, binnen of buiten de organisatie. Alles om te zorgen dat er weer beweging komt met een duurzaam effect.

Lees meer
undefined

Een manier om de kwaliteit van werk én de ontwikkeling van medewerkers te bevorderen is het bieden van intervisie.

Tijdens intervisie kunnen medewerkers samen stil staan bij situaties, vragen en problemen uit het dagelijkse werk werkomgeving en hier samen van leren.

Lees meer
undefined
Lees meer
undefined

In iedere organisatie moet er soms worden stil gestaan om te kijken wat er al staat en wat er beter kan. Soms is het echter moeilijk om binnen de bubbel van de organisatie, en ieder met eigen belangen, er samen uit te komen of verder te komen.

Lees meer
undefined
Lees meer
undefined

Of je nu een eenmanszaak hebt of een grote organisatie leidt: we lopen allemaal wel eens vast met onze ondernemingen. Soms weten we het niet meer of voelt het alsof we blijven rondrennen in dezelfde vicieuze cirkel. Om deze redenen bieden wij Flow sessies gaan van 3 uur met het management(team) en directie of de ondernemer.

Lees meer
undefined

Lees meer
undefined

Alles om ons heen verandert. Sommige dingen veranderen snel, terwijl andere dingen heel langzaam en over tijd veranderen. Maar feit blijft dat alles constant verandert. Om als organisatie deze veranderingen te kunnen overleven, moet je ook mee bewegen. Misschien kun je al deze veranderingen zelfs in je voordeel gebruiken, maar dan zal je als organisatie wel moeten schakelen.

Lees meer
undefined
Lees meer
undefined

We vinden het bij WellMinded belangrijk om transparant te zijn. Daarom vind je hier alle tarieven van ons aanbod. Mocht je een behandeling op maat willen of een incompany training of workshop, neem dan contact met ons op. Dan delen we, op basis van de uitvraag, graag de tarieven.

Lees meer!

ERVARINGEN

  • ★★★★★

    We zijn tevreden over het resultaat! Voor de organisatie en specifiek ook voor de zorgbemiddelaars is het een waardevol project geweest.

    ~ Asendo ~

Contact ons!

WellMinded B.V. verbind daar waar het nodig is.